Este website utiliza cookies. Os cookies garantem a melhor experiência no nosso site. Ao continuar a visitar o site, está a concordar com nossa política de cookies. Saiba mais na nossa Política de Privacidade.
Fechar
Início »  Suporte  »  Formação

BIM Manager Workout

De BIM-Manager workout, een initiatief van Construsoft, is een doorslaand succes geworden. Naast een inhoudelijke update over de laatste stand van dé software van BIMmend Nederland wordt er tijdens deze workout veel tijd besteed aan interactie tussen de verschillende deelnemers en de leiding van de workshop.
The next training is:
- wordt gepland in overleg

Er wordt gestart om 9:00 en om ongeveer 14:30 zit het programma er weer op.
Het BIM-Manager workout programma:
-Introductie BIM voor BIM-managers
-Tekla BIMsight
-Uitwisseling met ketenpartners
-Planning en werkvoorbereiding

Os nossos Parceiros:
Trimble Buildings logo
Trimble logo
Buildsoft logo
Trimble Buildings logo
Trimble logo
Buildsoft logo