Este website utiliza cookies. Os cookies garantem a melhor experiência no nosso site. Ao continuar a visitar o site, está a concordar com nossa política de cookies. Saiba mais na nossa Política de Privacidade.
Fechar
Início »  Suporte  »  Formação

Tekla BIMsight Opleiding

Hoewel de gratis BIM-software Tekla BIMsight eenvoudig zelf aan te leren is, komen wij regelmatig tegen dat enthousiaste gebruikers niet het optimale uit de software weten te halen. Deze training brengt alle mogelijkheden van Tekla BIMsight aan het licht.
The next training is:
- Wordt gepland in overleg

Tekla BIMsight is professionele software voor projectsamenwerking in de bouw en constructie. De gehele bouwkolom kan hun modellen combineren, conflicten identificeren en allerlei projectgebonden informatie met elkaar delen in een gemakkelijk te gebruiken 3D omgeving.
Het bekroonde Tekla BIMsight is gratis te downloaden. Begin vandaag nog met deze ultieme tool voor projectsamenwerking.

Tijdens de Tekla BIMsight opleiding leert u in een ochtend optimaal te profiteren van de mogelijkheden die deze uitgebreide gratis BIM-software biedt. Wij kunnen deze opleiding voor u verzorgen in ons opleidingscentrum te Zevenaar, maar ook bij u op locatie voor uw team. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Os nossos Parceiros:
Trimble Buildings logo
Trimble logo
Buildsoft logo
Trimble Buildings logo
Trimble logo
Buildsoft logo